Terugkomdag

Terugkomdag: 21 april 2018

Plaats: Zwolle

Lestijden: van 9.30 tot 16.30

Kosten: 60 euro

Zelf meenemen: Geweven draagdoek maat 6 of 7, rekbare doek, ringsling, draagpop, gerecht voor lunch

Groepsgrootte: minimaal 20 deelnemers, maximaal 35 deelnemers

 

Terugkomdag

Ook bij het aanleren van draagmogelijkheden geldt: Al doende leert men. Er zal ook na de cursus nog veel geoefend moeten blijven worden. Ook zullen er vragen ontstaan over casussen die u graag beantwoord wilt zien. Daarom organiseert Zorgdragen Opleidingen terugkomdagen waar in groepsverband geoefend kan worden, en casuïstiek die deelnemers zelf tegen zijn gekomen, behandeld wordt. Van elkaar kan zoveel geleerd worden!

 Inschrijven voor de terugkomdag is alleen mogelijk als u eerder de cursus "Draagadvies" hebt gevolgd via Zorgdragen Opleidingen.
Let op: Vanwege een fout op onze website, graag aanmelden via de button "aanmelden" bij 1 van de andere cursuspagina's.
 
Vanwege net niet genoeg aanmeldingen, is de terugkomdag verplaatst naar 13 oktober. Op zaterdag 13 oktober 2018 organiseren we onze jaarlijkse terugkomdag. In de ochtend herhalen we de al geleerde knopen en ringsling, en geeft logopedist en draagconsulent Gerarda van der Plas een lezing: ‘De sociaal-emotionele ontwikkeling en hoe dragen daarbij een rol kan spelen’. Er is ook ruimte voor discussie over de implementatie van het dragen in de eerste en tweede lijn.

’s Middags duiken we in het thema ‘tweelingdragen’! Je leert hoe je een tweeling kunt dragen met een doek. Ook zijn er verschillende ergonomische tweelingdragers aanwezig, en geeft de firma Minimonkey uitleg over hun nieuwe tweelingdrager.

Voor de lunch nemen jullie zelf gerechten mee, voor jezelf of om uit te delen ("Potlucklunch").

Datum en tijd: 21 april 9.30 – 16.30
Locatie: Dominicanenklooster Zwolle
Kosten: 60 euro

Let op: Vanwege een fout op onze website, graag aanmelden via de button "aanmelden" bij 1 van de andere cursuspagina's.